Tsjechoslowaakse Wolfhond Karakter / Honden foto: Saarloos Wolfhond

Tsjechoslowaakse Wolfhond Karakter / Honden foto: Saarloos Wolfhond. De tsjechoslowaakse wolfhond is een krachtige, behendige hond en gebouwd voor snelheid. Ze vertonen genade, wreedheid en zijn absoluut onverschrokken en moedig. Hij moest dienst kunnen doen in de grensgebieden met veel sneeuw en kou. De tsjechoslowaakse wolfhond is niet de gemakkelijkste hond qua opvoeding. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.

Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Diep in het dier klopt een trots hart en gevoelig hart. Als je hem niet goed begeleidt, stelt hij snel zijn eigen regels vast en laat die niet gemakkelijk terugdraaien. Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging(en). Met heel veel geduld kun je bij dit ras veel bereiken maar hij zal altijd blijven proberen om eigen initiatief en regels te stellen.

Tsjechische Wolfshond | De Tsjecho-Slowaakse wolfhond is ...
Tsjechische Wolfshond | De Tsjecho-Slowaakse wolfhond is ... from c2.staticflickr.com
Karakter de verschijning van de tsjechoslowaakse wolfhond lijkt op die van een wolf. See full list on houdenvanhonden.nl Ze vertonen genade, wreedheid en zijn absoluut onverschrokken en moedig. Nederlandse vereniging voor tsjechoslowaakse wolfshonden is bezig met de gezondheid van de tsjechoslowaakse wolfhond. More images for tsjechoslowaakse wolfhond karakter » Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging(en). See full list on houdenvanhonden.nl Geschiedenis van de tsjechoslowaakse wolfhond in 1955 vond een biologisch experiment in de cssr plaats n.l.

Kleinschalige hobby kennel voor de tsjechoslowaakse wolfhond (dekreu) en de tamaskan dog.

De tsjechoslowaakse wolfhond in de aderen stroomt niet alleen het bloed van de duitse herder maar ook het wilde en oeroude bloed van de wolf. Hij moest dienst kunnen doen in de grensgebieden met veel sneeuw en kou. De tsjechoslowaakse wolfhond is niet de gemakkelijkste hond qua opvoeding. De kruising tussen een duitse herdershond en een karpatenwolf. See full list on houdenvanhonden.nl De tsjechoslowaakse wolfhond is een krachtige, behendige hond en gebouwd voor snelheid. Kleuren van zilvergrijs tot geelgrijs. Ook als familiehond is hij geschikt. Met heel veel geduld kun je bij dit ras veel bereiken maar hij zal altijd blijven proberen om eigen initiatief en regels te stellen. Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging(en). Hij heeft een zeer consequente hand nodig en richt zich vaak op één baas. In aanleg heeft de tsjechoslowaakse wolfhond een moedig en standvastig karakter, maar er komen ook schuwere honden voor. Daarom is hij minder geschikt om via de traditionele weg gehoorzaamheid cq.

Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging(en). Pups groeien op in huis met kinderen en andere dieren. Karakter de verschijning van de tsjechoslowaakse wolfhond lijkt op die van een wolf. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Met heel veel geduld kun je bij dit ras veel bereiken maar hij zal altijd blijven proberen om eigen initiatief en regels te stellen.

Honden foto: Saarloos Wolfhond
Honden foto: Saarloos Wolfhond from www.hondenpage.com
Het doel was hem aan het ruwe klimaat in slowakije aan te passen. Eén tot twee keer per week borstelen is, buiten deze periode om, voldoende. Als je hem niet goed begeleidt, stelt hij snel zijn eigen regels vast en laat die niet gemakkelijk terugdraaien. Heeft een stokharige vacht die in diverse schakeringen grijs voorkomt, al of niet met lichtbruine aftekening rondom de kop. De kruising tussen een duitse herdershond en een karpatenwolf. De tsjechoslowaakse wolfhond ziet eruit als een wolf. Wij zijn na lang wikken en wegen gestopt met het fokken van de tsjechoslowaakse wolfhond. Ook als familiehond is hij geschikt.

Ook als familiehond is hij geschikt.

Kleuren van zilvergrijs tot geelgrijs. Kleinschalige hobby kennel voor de tsjechoslowaakse wolfhond (dekreu) en de tamaskan dog. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. De ondermaat in de rasstandaard is 60 cm voor teven en 65 voor reuen. De tsjechoslowaakse wolfhond is niet de gemakkelijkste hond qua opvoeding. De tsjechoslowaakse wolfhond heeft een stokharige vacht met een dubbele ondervacht. Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging(en). De tsjechoslowaakse wolfhond ontstond vanaf 1955 met het idee de duitse herder te verbeteren. Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging(en). Hun karakter is vrolijk en stabiel. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging. Het gewicht van teefjes ligt tussen 28 en 35 kg en van reuen tussen 35 en 45 kg. de tsjechoslowaakse wolfhond wordt 10 tot 15 jaar. See full list on houdenvanhonden.nl

Daardoor heeft men vooral in de ruiperiode flinke bossen met haar in huis. Ook als familiehond is hij geschikt. De tsjechoslowaakse wolfhond ziet eruit als een wolf. Over het algemeen zijn ze geen moeilijke eters maar beschikken wel over smaak. De tsjechoslowaakse wolfhond ontstond vanaf 1955 met het idee de duitse herder te verbeteren.

Ideaal hondenhok voor een Tsjecho-Slowaakse wolfhond ...
Ideaal hondenhok voor een Tsjecho-Slowaakse wolfhond ... from petcomfort.be
De tsjechoslowaakse wolfhond is een krachtige, behendige hond en gebouwd voor snelheid. Heeft een stokharige vacht die in diverse schakeringen grijs voorkomt, al of niet met lichtbruine aftekening rondom de kop. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Een bovenmaat is er niet maar ligt gemiddeld tussen 67 en 69 cm. See full list on houdenvanhonden.nl De tsjechoslowaakse wolfhond ziet eruit als een wolf. Nederlandse vereniging voor tsjechoslowaakse wolfshonden is bezig met de gezondheid van de tsjechoslowaakse wolfhond. See full list on houdenvanhonden.nl

De tsjechoslowaakse wolfhond is een krachtige, behendige hond en gebouwd voor snelheid.

See full list on houdenvanhonden.nl Ook als familiehond is hij geschikt. More images for tsjechoslowaakse wolfhond karakter » Neem contact op met de onderstaande rasvereniging(en) voor een lijst met aangesloten fokkers, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden (herplaatsers). Nederlandse vereniging voor tsjechoslowaakse wolfshonden is bezig met de gezondheid van de tsjechoslowaakse wolfhond. Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging(en). Daarom is hij minder geschikt om via de traditionele weg gehoorzaamheid cq. Met heel veel geduld kun je bij dit ras veel bereiken maar hij zal altijd blijven proberen om eigen initiatief en regels te stellen. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: See full list on houdenvanhonden.nl De tsjechoslowaakse wolfhond is niet de gemakkelijkste hond qua opvoeding. De tsjechoslowaakse wolfhond in de aderen stroomt niet alleen het bloed van de duitse herder maar ook het wilde en oeroude bloed van de wolf.

0 Response to "Tsjechoslowaakse Wolfhond Karakter / Honden foto: Saarloos Wolfhond"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel